Gerechtigheid (Jesaja 1:17)

COMPASSION

Samen met Compassion International gelooft CITY LIFE CHURCH LUMMEN dat ieder kind belangrijk is en dat armoede te verslaan is. Daarom hebben wij ons verbonden aan het werk van Compassion en ondersteunen wij op dit moment heel wat kinderen in Rwanda en Tanzania. Wilt u meer lezen over het werk van Compassion in Rwanda en elders in de wereld, klik dan hier.

Hartelijk bedankt voor je steun!

COMFORT MY PEOPLE RWANDA

CITY LIFE CHURCH LUMMEN ondersteunt het werk van ‘Comfort My People Rwanda’.
Pastor Willy Rumenera en zijn team zetten zich actief in voor weduwen en wezen, drugsverslaafden en alleenstaande moeders.
Voor meer informatie, contacteer CMPRwanda@clclummen.be

WATOTO

CITY LIFE CHURCH LUMMEN ondersteunt het werk van ‘Watoto’.
Watoto is een familie van mensen over de hele wereld. We werken samen met als doelstelling om verlaten kinderen weer een plek te bieden waar ze thuis zijn en erbij horen.

In 1984, tijdens een periode van burgeroorlog, plantte WATOTO een lokale kerk in Kampala, Oeganda om hoop en leven aan het land te geven. Sindsdien hebben ze weeskinderen en verlaten kinderen gered. Watoto heeft hen verbonden aan liefdevolle families. Daarnaast helpen ze kwetsbare vrouwen: ze rusten hen toe met vaardigheden en bemoedigen hen om moeders en leiders te zijn conform Gods roeping.

Wil je meer weten over WATOTO, klik dan HIER

OEKRAÏNE

Rusland viel op 23 februari 2022 Oekraïne binnen. “Een speciale militaire operatie waarbij confrontaties tussen Russische en Oekraïense strijdkrachten onvermijdelijk zijn”, noemde Poetin het. Vandaag is het duidelijk dat het Oekraïense volk hun land tot het uiterste verdedigen en alle hulp moeten krijgen die wij kunnen bieden.

CITY LIFE CHURCH LUMMEN wil zowel de burgers als de soldaten ondersteunen en zamelt daarom de volgende artikelen in: pijnstillers, slaappillen, hartmedicatie, verbanden, drukverbanden, ontsmettingsmiddelen, maandverband, brandwonden verzorging, kalmeringsmiddelen, pampers, voedsel in conserven, water, slaapzakken, hoofdkussens, handdoeken, luchtmatrassen, dekens, thermisch ondergoed, regenjassen, financiële bijdrage. Wegens plaatsgebrek mogen vanaf nu de hulpgoederen rechtstreeks afgeleverd worden bij vzw ISKRA, Wiekstraat 82 te 3600 Genk.

Ondertussen reden we met een bestelwagen volgepropt met hulpgoederen naar de grens tussen Oekraïne en Polen.

Dankzij de verkoop van deze waterflessen konden we 1777 liter drinkwater kopen.  Een eerste lading gaat alvast mee met de volgende reis naar de grens.

De spaghettidag van 26 juni t.v.v. de Oekraïense slachtoffers was een groot succes. Hartelijk dank allemaal.

RANCHO NI CRISTO – C.U.R.E. Foundation

De Filippijnen kennen één van de hoogste gevallen van kinderhandel en seksueel misbruik, waaronder internetpornografie.

Recente statistieken hebben aangetoond dat 54% van diegenen die worden misbruikt in OSEC-zaken (online seksuele uitbuiting van kinderen), kinderen onder de 12 jaar zijn.
Omdat we weten dat dit Gods hart breekt, doen we er iets aan.

Rancho biedt een veilige haven voor meisjes die gered worden uit de klauwen van de ‘online’ sekshandel.

Op de Rancho worden kinderen onderwezen over de liefde van Christus. Naast basisvoedsel, onderdak en medische zorg, krijgen ze ook counseling, mentoring en life skills-training.

Er is een school op het terrein waar de meisjes de middelbare school kunnen afmaken.
Ze krijgen ook les in muziek, dans, kunst en sport.

Om duurzaamheid aan te moedigen, verbouwt Rancho een verscheidenheid aan groenten en fruit en zelfs kippen, eenden en geiten.

ONZE DROOM

Onze droom is om een ​​campus te hebben die bestaat uit 10 huisjes, een school, een fitnessruimte, een kantine, een kliniek en huisvesting voor het personeel.

Wil je meer meer over dit project, klik dan HIER