Social justice

COMPASSION

Samen met Compassion International gelooft CITY LIFE CHURCH dat ieder kind belangrijk is en dat armoede te verslaan is. Daarom hebben wij ons verbonden aan het werk van Compassion en ondersteunen wij op dit moment heel wat kinderen in Rwanda en Tanzania. Wilt u meer lezen over het werk van Compassion in Rwanda en elders in de wereld, klik dan hier.

Hartelijk bedankt voor je steun!

COMFORT MY PEOPLE RWANDA

CITY LIFE CHURCH ondersteunt het werk van ‘Comfort My People Rwanda’.
Pastor Willy Rumenera en zijn team zetten zich actief in voor weduwen en wezen, drugsverslaafden en alleenstaande moeders.
Voor meer informatie, contacteer CMPRwanda@clclummen.be

WATOTO

CITY LIFE CHURCH LUMMEN ondersteunt het werk van ‘Watoto’.
Watoto is een familie van mensen over de hele wereld. We werken samen met als doelstelling om verlaten kinderen weer een plek te bieden waar ze thuis zijn en erbij horen.

In 1984, tijdens een periode van burgeroorlog, plantte WATOTO een lokale kerk in Kampala, Oeganda om hoop en leven aan het land te geven. Sindsdien hebben ze weeskinderen en verlaten kinderen gered. Watoto heeft hen verbonden aan liefdevolle families. Daarnaast helpen ze kwetsbare vrouwen: ze rusten hen toe met vaardigheden en bemoedigen hen om moeders en leiders te zijn conform Gods roeping.

Wil je meer weten over WATOTO, klik dan HIER

X