Sisterhood

Speciaal voor de dames van CITY LIFE CHURCH LUMMEN de SISTERHOOD. Onze dames zitten niet stil, ze organiseren de vrouwenconferentie BELLE, ladies only connectgroepen, ontbijt, en de jaarlijkse uitstap naar Londen voor Hillsong Colour Conference en nog zoveel meer …

Wil jij je graag aansluiten bij een van onze groepen? Neem dan contact op met Christa Vanwetswinkel via christa@clclummen.be of Anne Vloebergs via anne.vloebergs@icloud.com

Op donderdag 25 juni vanaf 19u30 sluiten we het SISTERHOOD semester af met een knallende, opbouwende en gezellige avond voor alle dames.

We hebben een gezellig, grappig en afwisselend programma via de online stream klaarstaan voor alle vrouwen. Jawel, deze afsluitavond gaat door in onze kerk in Lummen. Het zal fijn zijn elkaar nog eens ‘live’ te zien.

We mogen spijtig genoeg niets aanbieden om te drinken maar je mag voor jezelf wel je favoriete drankje en eventuele hapje meebrengen.
We hebben maximaal 50 plaatsen ter beschikking om het veilig te houden. Dus inschrijven via onderstaande knop is een must!

Mocht je de avond liever thuis via de stream kijken, dat kan natuurlijk ook (maar is lang niet zo fijn) via CLC Den Haag TV. De online uitzending begint stipt om 20:00.

X